Pogoji uporabe za partnerje

Kot pooblaščen partner Bio Cleanse Ltd. se strinajte s pogoji uporabe, navedenimi v tem dokumentu.

Pozorno preberite navodila, preden se včlanite in postanete partner Bio Colon Cleanse Ltd. Z včlanitvijo v partnerski program dokazujete, da se strinjate s pogoji uporabe navedenimi v dokumentu.

Pogoji partnerskega programa Bio Cleanse Ltd.
Ta partnerski dogovor se sklene med Bio Cleanse Ltd. in vami, kot partnerjem Bio Cleanse Ltd.

Kot pooblaščeni partner Bio Cleanse Ltd. se strinjate, da boste upoštevali pogoje, navedene v tem dokumentu. Prosimo, da ga pred včlanitvijo pozorno preberete. Z včlanitvijo v partnerski program Bio Cleanse Ltd. izražate sprejemanje pogojev, navedenih v tem dokumentu. Če se s pogoji ne strinjate, se vam ni treba včlaniti.

TRAJANJE ČLANSTVA
Pogodba začne veljati z dnem, ko prejmemo vašo partnersko pristopno izjavo, in se zaključi, ko jo prekine katerakoli od udeleženih strani.
Prekinitev je možna kadarkoli na podlagi pisnega obvestila o prenehanju, v katerem je vzrok lahko naveden ali pa ne.

SPREMEMBE
Z objavo sprememb ali nove pogodbe na naši spletni strani lahko kadarkoli in po lastni presoji spremenimo katerikoli pogoj v obstoječi pogodbi. Med drugim so možne spremembe na višino provizije, višino taks, postopek plačila in na pravila programa. Če bi bila katerakoli od teh sprememb za vas NESPREJEMLJIVA, nam pošljite izstopno izjavo. Če ostanete po objavi spremembe ali nove pogodbe ŠE NAPREJ ČLAN NAŠEGA PARTNERSKEGA PROGRAMA, bomo privzeli, da sprejemate spremembe.

PROVIZIJE
Prejeli boste dogovorjeni odstotek provizije od prodaje izdelkov, ki bodo naročeni preko vaše partnerske povezave. VSI izdelki in večja naročila imajo enak odstotek provizije. Provizije boste prejemali samo v obdobju med včlanitvijo in izstopom iz partnerskega programa. Izplačila bodo nakazana, ko bo vaša provizija dosegla 100 USD. Bio Cleanse Ltd. nakazuje plačila prvi teden v mesecu preko Paypala. Za članstvo v partnerskem programu morate imeti odprt veljaven Paypal račun. V primeru zavrnjenih čekov, vračil plačanega denarja ali stroškov ob vračanju naročil je lahko z vašega Paypal računa po naši presoji odvzeta sorazmerna višina provizije.

TRAJANJE PIŠKOTKOV
Vsa naročila strank, ki so izvedena preko vaše partnerske povezave na vaši spletni strani, vam bodo prinesla provizije obdobje 30-ih dni. Na to časovno obdobje je nastavljen piškotek na naši spletni strani.

OBDELAVA NAROČILA
Bio Cleanse Ltd..com je odgovoren samo za obdelavo naročil s strani partnerjeve stranke. Stranke, ki kupijo izdelke na strani Bio Cleanse Ltd.com, bodo obravnavane kot stranke Bio Cleansa Ltd.com. Občasno se lahko zgodi kakšna sprememba v ceni in razpoložljivosti naših izdelkov.
Izključno Bio Cleanse Ltd.com določa ceno, ki jo plača kupec. Pridržujemo si pravico zavrniti naročila, ki niso v skladu z našimi pravili, postopki delovanja in našo politiko.

OMEJITVE NA SPLETNI STRANI
Bio Cleanse Ltd.com si pridržuje pravico, da ne sprejme katere izmed spletnih strani v partnerski program Bio Cleanse Ltd ˗ odvisno od vsebine spletne strani.

NEZAŽELENA KOMERCIALNA ELEKTRONSKA SPOROČILA
Bio Cleanse Ltd. ne sodeluje v masovni nezaželeni elektronski pošti (t.i. spamming), zato pričakujemo, da upoštevajo to pravilo tudi vsi partnerji. Ob neupoštevanju tega pravila bomo prekinili pogodbo s kršiteljem in ga nemudoma izključili iz partnerskega programa Bio Cleanse Ltd. brez vračila denarja.

IZJAVA O OMEJENI ODGOVORNOSTI
Ne nudimo jamstva za partnerski program ali za vašo sposobnost zaslužiti s pomočjo partnerskega programa Bio Cleanse Ltd. Prav tako ne zagotavljamo, da bodo naša spletna stran ter spletne strani partnerjev delovale nemoteno in brez napak in ne odgovarjamo za posledice prekinitev oz. časa, ko spletna stran ne bo delovala.

Z oddajo partnerske pristopne izjave potrjujete, da ste prebrali pogoje, navedene v dokumentu, in da se z njimi strinjate. Ta program ste ocenili samostojno in se ne zanašate na morebitna zagotovila, garancije ali izjave, razen teh, ki so navedeni v tej pogodbi.

* Opozorilo: kadar sami kupite izdelke pri Bio Cleanse Ltd., NE PREJMETE PROVIZIJE. Na svoji spletni strani ne morete kupiti sami oz. sami opraviti prvi nakup samo z namenom, da bi prejeli popust.

Označite, da ste prebrali pogoje, navedene v dokumentu, in se z njimi strinjate. Nato lahko nadaljujete s prijavljanjem v partnerski program.