Pravilnik o zasebnosti

Z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno, zato uporabljamo najnovejšo varnostno zaščito.

Osebne informacije

Bio Cleanse Ltd. hrani kontaktne podatke svojih kupcev, kot so naslov, ime, podatki o naročilu in elektronski naslov na svojih zavarovanih serverjih, da bi lahko strankam zagotavljali korektnost in jim dostavljali naročene izdelke.

Informacij o kreditnih karticah ne hranimo, možno pa je, da jih hranijo naši posredniki, kot je Paypal. Pravzaprav je to ustaljena praksa, ki je potrebna v primeru denarnih povračil ipd.

Nikoli ne bomo prodali ali posredovali informacij o vas tretji stranki.

Zbiranje IP naslovov in uporaba "piškotkov"

Ko obiščete našo spletno stran, se določene informacije, kot so internetni protokolni naslov, naslov internetnega ponudnika, operacijski sistem, stran, vaša predhodna spletna stran ter ura in čas vašega obiska, shranijo samodejno, zaradi programske opreme našega portala. Beleženje teh podatkov je popolnoma anonimno. Bio Cleanse Ltd. uporablja te informacije izključno za svoje marketinške potrebe, da na primer ugotovi, katere strani so najpogosteje obiskane, z namenom izboljšati spletno stran, kakor tudi za morebitne odnose z investitorji in v promocijske namene.

Bio Cleanse prav tako zbira informacije z uporabo tehnologije t.i. ‘piškotkov’. Piškotek je majhna datoteka, ki jo lahko spletna stran pošlje vašemu brskalniku, ta pa jo nato shrani v vaš sistem. Če ne želite prejemati piškotkov z naše ali katerekoli druge strani, si nastavite brskalnik tako, da vas opozori, ko vam določena stran želi poslati piškotek, ter vam da možnost, da ga sprejmete ali ne. Brskalnik lahko nastavite tudi tako, da ne sprejema piškotkov.