Pričevanja uporabnikov

Ana Trojnar (baletna plesalka in učiteljica baleta, Slovenija )

Ko sem postopek izvedla prvič, me je ob koncu navdal tako izjemno dober občutek, kot da bi priplezala na Triglav na najlepši dan v življenju; telesno in prav tako v duhu sem se počutila neverjetno izpolnjujoče in pozitivno.

Prej si ne bi mogla niti zamisliti česa podobnega!

Ko sem opravila postopek drugič, sem se po koncu odločila, da ga podaljšam za 7 dni s pitjem sokov, in potem sem se ponovno počutila zelo lahkotna. Čeprav so bile spremembe tokrat subtilnejše, so bile očitne, glede na to, da ob koncu nisem želela ponovno preiti na trdo hrano. Ko bi le lahko moje telo ostalo tako čisto za vedno!

James Oakley (tonski mojster, Združeno kraljestvo)

Pred to sem naredil že več drugih očiščevalnih kur, toda pri Bio Cleanse Detox me je presentila globina, temeljitost očiščenja. Eden od prijateljev, ki me je srečal po čiščenju, mi je povedal, da izgledam 10 let mlajši, da sem podoben svojemu 10 let mlajšemu bratu, ki ga ni srečal še nikoli. Pravzaprav med izvajanjem čiščenja o tem nisem bil prepričan, a ko sem se pogledal in se primerjal s starejšo fotografijo, sem opazil neverjetno razliko. Shujšal sem v obraz, podbradka ni bilo več, moj trebuh se je zravnal, dobesedno sem se  pomladil  za 10 let v enem tednu.

Proces je bil res nežen, veste, napitke piješ vsaki dan in komajda opaziš da to počneš. Zapolnijo te  tako da lakote sploh ne občutiš, in na splošno nisem imel veliko očiščevalnih simptomov, toda kljub temu je bil skupen končni rezultat zelo poživljajoč. Imel sem veliko več energije, počutil sem se precej lažjega in živahnejšega ter dosti bolj srečnega. Kuro nadvse priporočam. 

Antal Kaldenecker (profesionalni pisec reklamnih besedil, Madžarska)

M: Antel, povejte nam prosim vaše mnenje o Bio Cleanse

Antal: Res sem sčistil veliko nesnage. V mojem blatu so bile neke čudne stvari in ugotovitev, kaj je živelo v meni, me je presenetila. M: Je bilo odstranjenega veliko …

A: Ne vem, kaj je to bilo, toda ni bilo blato, niti zelišča. Predvidevam, da je prišlo iz črevesja, mislim, da so bili koščki mesa, starega mesa, saj so tako izgledali. 

M: In kako si se po čiščenju spremenil?

A: Postopek zame ni bil samo fizične narave, bil je duhovna izkušnja, in me je prizemljil, me upočasnil, ponovno me je osredotočil in počutil sem se bolj mirnega, a obenem bolj energičnega, že med čiščenjem, pa tudi kasneje. 

M: Kako ti je razstrupljanje koristilo?

A: Prebava se mi je uravnovesila in postala redna. Shujšal sem. 

M: Koliko ste shujšali?

A: Bil sem nekoliko pretežak, tako da sem izgubil skoraj 8 kilogramov. Po prvi kuri sem postal tudi vegetarijanec. Še vedno imam dobro prebavo, celo dve leti po tem. Prej sem imel težave s hemoroidi, a so te po kuri prenehale in še zdaj sem zdrav. Prej je bilo moje blato trdo kot kamen in vsak odhod na stranišče je bil boleč. Zame je to čiščenje dober način za ohranjanje primerne teže, in če se postopka lotim vsakih 6 mesecev, to koristi mojemu fizičnemu in duhovnim telesom, pomaga mi. 

Marcos Ortega (gradbeni inženir, Monako)

Bil sem precej zasičen s toksini in bolan … in preizkusil sem več načinov, da bi se pozdravil, a z malo uspeha. Potem mi je prijatelj po naključju predstavil ta postopek. Lotil sem ga, ne da bi preveč razmišljal, in po nekaj dneh že med postopkom sem se začel počutiti mnogo bolje.

Občutil sem, kot da je bilo mojemu organizmu odvzeto ogromno breme, počutil sem se vitalnejšega, jasnejših misli, predvsem pa dosti bolj zdravega.  

Po procesu sem se počutil tako dobro kot že 10 let ne!

 

Prikaži:
Razvrsti po:
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)