Čiščenje črevesja

Čiščenje črevesja ali razstrupljanje je najbolj učinkovit način za ozdravitev telesa in za vzpostavitev dobrega zdravja. Bolezen se pojavi, ko telesni samoozdravljujoči mehanizmi oslabijo, kot posledica prevelike količine toksinov zaradi nezdravega načina prehranjevanja, uživanja zdravil, onesnaženega okolja, stresa ipd.

Način prehranjevanja in bolezen

Po daljšem obdobju uživanja mesa, ocvrte hrane, mlečnih izdelkov, soli, sladkorja, konzervansov in podobnega, prebavni sistem obda sluzasta obloga, v kateri se naselijo zajedalci. Stranski produkti teh zajedalcev imajo na telo zelo škodljiv vpliv; jetra ter ostali organi, ki so prisiljeni spoprijeti se s tem navalom negativnosti, sčasoma oslabijo ter se začnejo razkrajati. Tako se začnejo danes dobro znane bolezni zahodnega sveta, kot so rak, prebavne bolezni, bolezni srca, nespečnost, zaprtje, IBS (sindrom razdražljivih prebavil), Chronova bolezen, akne in druge. Če se oseba na tej točki ne odloči za spremembo in omogoči telesu razstrupljenja, se lahko situacija poslabša.

“Težka sluzasta obloga se v črevesju odebeli in v njej se začne odvijati gnitje. Krvne kapilare pričnejo iz črevesja vsrkavati toksine, strupe in toksične ostanke, ki prodrejo skozi črevesno steno. Na tej točki vsa telesna tkiva in organi vsrkavajo toksične substance.
To je začetek resnične samozastrupitve na fizičnem nivoju.”
Dr. Bernard Jansen, DC, ND, Ph.D.

Zdravilo

Z glino za čiščenje črevesja damo telesu možnost, da samo izloči strupe, s tem, da odstrani nakopičene toksine in zajedalce, ponovno vzpostavi črevesno ravnotežje in moč ter stimulira in hrani organe.

Čisto črevesje je izrednega pomena. To dejstvo je človeštvu znano že tisoče let, kar lahko razberemo tudi iz Svetega pisma:.

Post je običajen del naše hoje za Gospodom, kot nam kaže Jezus. Takoj po tem, ko nam je razodel Gospodovo molitev – Oče naš –, je rekel:
Kadar pa se ti postiš, si pomazili glavo in umij obraz. Tako ne boš pokazal ljudem, da se postiš, ampak svojemu Očetu, ki je na skrivnem. In tvoj Oče, ki vidi na skrivnem, ti bo povrnil.«
(Sveto pismo, Matej 6, 16-18)

Razstrupljevanje v naravi

Živali insktiktivno razumejo pomembnost posta in očiščevanja, saj je bilo opaženo, da so bolne živali prenehale s prehranjevanjem in ter odšle počivat v bližino reke, kjer so uživale samo vodo. Prav tako je zabeleženo, da nekatere živali prepotujejo ogromne razdalje, da bi lahko zaužile določeno vrsto čiste gline, vulkansko glino iste vrste, kot je v Bio Cleanse Detox Kit.

V obeh primerih gre pri divjih živalih za očiščevalne postopke, ki so najboljše zdravilo za bolezni.

Zdravilna glina

Ta posebna glina v prebavnem sistemu veže nase toksične substance, sluzasto oblogo in zajedalce. Njeno delovanje je tudi močno protibakterijsko in protivirusno. Ko se glina pomeša z vodo, dobi negativni električni naboj, ki deluje kot magnet za pozitivno nabite delce (toksine) v telesu. Res je pravi čudež narave, da ima glina lahko sposobnost pridobiti naboj, nasproten naboju toksinov, ki jih lahko nato absorbira in varno odstrani iz telesa. Naš ‘Vezalec strupov’ vsebuje visok odstotek bentonitne gline, izkopane na najčistejših lokacijah na svetu. Glina je mojstrsko zmešana z organsko vzgojenim indijskim trpotcem in ingverjem, da lahko uspešno pomete s toksini v vašem črevesju. Obenem je glina zelo porozna, čajna žlička gline predstavlja/pomeni 200 kvadratnih metrov absorbcijske površine.

Posebna zelišča

Naslednja izredno pomembna sestavina našega Bio Colon Cleansa so zeliščne capsule ‘Moč prebave’. Kapsule vsebujejo 15 organsko pridelanih zelišč, zmešanih po skrivni formuli, ki je plod večletnih raziskav in testiranj ustanovitelja in zeliščarjev.

Zelišča te formule delujejo na telo na nešteto načinov ˗ stimulirajo ga, čistijo, zdravijo črevesje in ostale organe. Po začetku jemanja ‘Moči prebave’ boste najprej opazili, da črevesje funkcionira, kot je treba. Črevo je nežno stimulirano, jetra se pričnejo samodejno čistiti in celotno telo zajame občutek odvajanja toksinov in negativnosti. Veliko ljudi se med očiščevanjem počuti lažje, in so skorajda brez občutka lakote, nekateri celo ob zmanjšanem vnosu hrane.

Naše jamstvo

Če se vam po čiščenju ne izboljša zdravje, vam vrnemo denar. Predlagamo vam, da si preberete naša priporočila in priporočila uporabnikov, kjer so opisane izkušnje drugih kupcev.

Prikaži:
Razvrsti po:
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)