Čiščenje Črevesja - Detox Kit

Model: detoxkit
Razpoložljivost: Na zalogi
67,08€Količina:  
text_max_qty

Komplet za čiščenje črevesja (Bio Cleanse Detox Kit) vsebuje najboljše organske sestavine, dosegljive na tržišču. Komplet vsebuje navodila, ki vas vodijo skozi proces, in zadostno količino zelišč tako za močnejšo 9-dnevno kuro, kot tudi za milejšo 14- ali več dnevno kuro. Izbira je vaša.

Komplet vsebuje 90 zeliščnih veganskih kapsul ‘Moč prebave’ (izdelanih po naši skrivni formuli), ki stimulirajo črevesje in organe, 300-gramski ‘Vezalec strupov’ v prahu, ki vsrka strupe in sluzasto oblogo ter oboje varno odstrani, ter 30 vegetarijanskih kapsul iz najboljših probiotikov na tržišču.

 

Komplet za čiščenje črevesja vsebuje:


D i g e s t P o w e r
 
 

posebno skrivno zeliščno mešanico, narejeno po receptu, ki smo ga razvili z leti raziskav in testiranj. ‘Moč prebave’ stimulira sproščanje nakopičenih toksinov in ostankov iz črevesja, jeter in organov. Hitro odpravi zaprtje in vas navda z občutkom lahkotnosti in svobode.

D o d a t n i p o d a t k i
velikost odmerka: 2 vegetarijanski kapsuli
število odmerkov v posodici: 45

Sestavine:
ustrezna zmes (1 g na odmerek):
list aloe vere Cape^, lubje Cascare Sagrade+, korenina turške rabarbare, sadje triphale (sadež amle, Belleric myrobalan in Chebulic myrobalan), češminova korenina^, korenina regrata, trpotec, komarčkova zrna, list poprove mete, korenina lakrice, zrna fenugreeka, ingver, brestovolistni oslad.

Organsko pridelano:
+ nabrano v nedotaknjeni naravi
^ pridelano brez kemikalij (preverjena čistost)


To x i n R e m o v e r
 
Toxin Remover

Izbrane so bile najbolj vpojne in učinkovite sestavine z namenom, da vpijejo in vežejo strupe na najboljši možen način. Skrbno izbrana gorska glina, zmešana s tekočino, privlači in vsrka iz črevesja negativne delce (toksine) in s tem, da jim onemogoči ponovno preiti v kri, precej olajša očiščevalni process. ‘Vezalec strupov’ prav tako zelo učinkovito veže nase sluzaste obloge in jih z lahkoto odstrani iz telesa. Obenem je ‘Vezalec strupov’ močan iztrebljevalec zajedalcev in jih nemudoma odstrani iz debelega črevesa ter ustvari čisto okolje, v katerem ne morejo preživeti.

D o d a t n i p o d a t k i
velikost odmerka: 1 merica (8,5 g)
število odmerkov v posodici: 35

Sestavine:
ustrezna zmes (8,5 g):
preperela vulkanska glina^ (bentonit), lupine indijskega trpotca, ingver

Organsko pridelano:
^ pridelano brez kemikalij (preverjena čistost)


P r o b i o t i c
 
Probiotics
 

S pomočjo te odlične probiotične formule se po čiščenju v črevesju nemudoma ponovno naselijo koristni organizmi, ki ne dopustijo vstopa škodljivim. Zajedalci ne bodo imeli možnosti naselitve.

D o d a t n i p o d a t k i
velikost odmerka: 1 vegetarijanska kapsula
število odmerkov v posodici: 30

Sestavine:
Ustrezna zmes (2.6 billion CFU's):

Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Salivarius, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus Lactis, Bifidobacterium Breve, Bifidobacterium Infantis, Bifidobacterium Longum, Bifidobacterium Bifidum, Bifidobacterium Lactis.

Instruction Booklet

Bio Colon Cleanse Instructions

V knjižici s 44 stranmi so navedene vse informacije o poteku kure za čiščenje črevesja in kako doseči, da le-to ostane zdravo. Vsebuje tudi koledarček, tabelo kisle in bazične hrane in še več.

 

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo            Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: