Naši izdelki

Organsko pridelani

Naši produkti so organsko pridelani ekološko. Eko so, ker vas imamo radi, radi imamo sebe in Zemljo. V svoje telo nedvomno ne želite vnašati kemikalij, še posebej, kadar ga razstrupljate. Obenem so naši izdelki tudi veganski, saj naša skrb ni samo Zemlja, temveč tudi ostali njeni prebivalci.

Visoka kvaliteta

Zelišča, ki jih uporabljamo, so nabrana v času njihovega najvišjega potenciala in posušena tako, da kar najbolj ohranijo svojo hranljivost, kvaliteto in življenjsko moč.

Najboljše formule

Naše formule so skrivnost. So plod dolgoletnih raziskav, zaradi česar je naš recept najboljša kombinacija zelišč, v razmerjih, ki so primerna za človeško telo. Naš recept je tako dosegel najvišje mesto med razstrupljevalnimi kompleti na spletni strani Detox.net.au, ki je ena najstarejših in najbolj cenjenih spletnih strani s področja očiščevanja črevesja.

Sestavine naših izdelkov si lahko ogledate tukaj.

Več sestavin

Naš komplet je sestavljen iz 3 različnih dodatkov in kratke, jedrnate knjižice, ki vas vodi skozi čiščenje.

Prva formula je ‘Moč prebave’. Te kapsule vsebujejo nekatera v svetu najbolj cenjena zdravilna zelišča, ki so splošno znana po svojih antibakterijskih, protiglivičnih, protiparazitskih in zdravilnih lastnostih. Kombinacija 15 svetovno znanih najučinkovitejših zdravilnih in očiščevalnih substanc, ki zrastejo izključno v ta namem, so združena v dopolnjujoči se kombinaciji, da bi prebudila vašemu telesu prirojene samoozdravljujujoče mehanizme. Črevesje bo ponovno pričelo delovati pravilno, jetra in ostali organi bodo očiščeni večletnih oblog.

‘Vezalec strupov’ je zasnovan tako, da doseže odpadke, ki se izločijo med očiščevalnim procesom, in jih varno odstrani. Največja ovira, s katero se ljudje soočijo, ko poskušajo razstrupiti ali očistiti svoja telesa, so očiščevalni simptomi (reakcije na očiščevanje). Pojavijo se, ko črevesje vsrka toksine, nakar ti krožijo po telesu in povzročijo glavobole, lenobnost, zaspanost, utrujenost in gripi podobne simptome. Naš prah ‘Vezalec strupov’ ima zelo veliko sposobnost absorbcije, a ni samo vezalec, temveč deluje tudi kot magnet ko se pomeša z vodo, pridobi določen elekrični naboj, ki nase vleče negativne substance (toksine), jih vsrka in odstrani iz črevesja.

Ljudje, ki so med očiščevalnim postopkom uporabljali ‘Vezalec strupov’, so ocenili, da je bilo očiščevalnih simptomov do 98% manj. ‘Vezalec strupov’ je sestavljen iz posebne vrste čiste gline, ki je nastala pred milijoni let kot ostanek vulkanov in je bila nato zakopana globoko pod zemljo. Glini so dodane lupine indijskega trpotca in ingver. Indijski trpotec veže glino na poseben način, ki ji omogoča, da ohrani absorbcijske lastnosti in se obenem nežno premika skozi črevesje. Ingver s svojimi mnogih antiseptičnimi lastnostmi preprečuje napenjanje, zdravilnemu procesu pa obenem dodaja toploto ter ga stimulira.

Po končanem postopku bo črevesje pripravljeno, da se v njem ponovno naselijo koristne bakterije. Našem kompletu so dodani najbolj učinkoviti probiotiki, kar smo jih našli na tržišču. So tako učinkoviti, da lahko celo sami uspešno pozdravijo IBS (sindrom razdražljivih prebavil) in Chronovo bolezen.

Čestitke

Želimo vam plodno očiščevalno izkušnjo. Radi bi bili seznanjeni z vašimi odzivi, zato vas prosimo, da nam sporočite vaše izkušnje, pa tudi kakršnakoli vprašanja, ki se vam porodijo.

Z božjimi blagoslovi.

 

Prikaži:
Razvrsti po:
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)
Prikazujem 1 do 1 od 1 (1 strani)